Advies en installatie op het gebied van nieuwbouw en renovatie

RSE Elektrotechniek is thuis in de wereld van infrastructuren, fiber optic en moderne UTP / FTP / SFTP - bekabelingsystemen. Iedere bekabeling die RSE Elektrotechniek realiseert is daardoor toegesneden op de hard- en software van de opdrachtgever en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en stabiliteit.

LAN bekabeling gaat doorgaans langer mee dan uw applicaties en hardware. Het juiste advies in bekabeling en de planmatige aanleg van het netwerk zal achteraf veel kosten besparen.
RSE kan U adviseren wat voor type bekabeling het beste bij U past.

Projecten kunnen door ons volledig worden opgeleverd, inclusief bijbehorende 19"-patchkasten, telefonie- en glasvezel backbone, tekenwerk en certificaat.

UTP/FTP Bekabeling:

Wij kunnen Cat.5e, 6 en 7 datanetwerken installeren voor zowel uw computernetwerk als uw telefoonsysteem. Cat.5e is voldoende voor de meeste hedendaagse toepassingen. Cat.6 en 7 zijn voor specifieke toepassingen of gericht op de toekomst. In overleg installeren we het voor u meest geschikte datanetwerk. 

Elk project wordt door standaard afgesloten met een meting, indien gewenst kan er ook een certificaat worden afgegeven.

RSE heeft de benodigde papieren om zelf Datwyler netwerken te mogen certificeren

Logo Datwyler

Patch- / communicatiekast:

Nieuw:
Bij een nieuwe installatie of uitbreiding waarbij er een andere patchkast benodigd is, zullen wij na overleg met u over de gewenste toepassing de juiste kast adviseren.

Revisie:
In de praktijk stuiten we ook regelmatig op patchkasten waarin je 'door de (kabel)bomen het bos niet meer kunt zien'. Dat is onoverzichtelijk en inefficiënt, in zo'n situatie kunnen wij professioneel en snel verandering brengen.

Door het opnieuw patchen en creëren van een nieuwe, logische patchadministratie ontstaat er direct het juiste overzicht in de patchkast. Desgewenst kan deze aanpassing buiten kantoortijd worden uitgevoerd zodat u hiervan overdag geen hinder ondervindt.

Glasvezel:
Glasvezelkabels worden gebruikt om lange afstanden te overbruggen. Terwijl een FTP- of UTP-kabel maximum 100 meter lang is, kan glasvezel gemakkelijk meerdere kilometers overbruggenen kent een hoge transportcapaciteit en is ongevoelig voor elektromagnetische straling.